Finisaje

Finisaje Structură

Sistemul structural constă în diafragme de beton armat de 40cm, grinzi de beton armat cu secțiunea 40x55cm, planșeu de beton cu grosimea de 15cm în mod curent. Circulația pe verticală se realizează prin intermediul unei scări de beton armat și două ascensoare.

Finisaje Interioare

Apartamentele NEST By The Lake au o estetică proprie, începând de la bază. Parchetul de 10 mm Arcadia Design alături de încălzirea în pardoseală adaugă un element de căldură, în timp ce plăcile ceramice Kütahya oferă unicitate băilor și bucătăriilor prin liniile elegante. Pentru un finisaj simplu și discret, întregul interior a fost gândit într-un stil modern folosind ușile de la intrare și cele interioare de culoare albă, marca Pinum sau Arcadia Design.

Compartimentare Inteligentă

Deschiderea către lumina naturală, compartimentarea inteligentă, cu treceri line și naturale între camere, și confortul termic și acustic redat de materialele alese sunt calități care, de asemenea, au fost integrate în apartamentele noastre.

Închideri și finisaje exterioare

Închiderile exterioare se vor realiza din zidărie cu cărămidă Porotherm de 30cm. Pereții de compartimentare ai unităților de locuit se execută din cărămidă de 25, 20, 15cm și din gips-carton cu izolație între ei. Tâmplăria este realizată din profile PVC, pentacamerale, cu geam termoizolant low-e (4-6-4), cu coeficient de emisie <0.2.

solicită o ofertă

Echipa noastră de consultanți îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie. Răspundem în cel mai scurt timp de luni până vineri între 10:00 și 16:00 sau în cel mult 24 ore lucrătoare.

Descarcă broșura Nest By The Lake pentru informații în format PDF.

Birou de vânzări
Șoseaua Dobroești 84C, Sector 2, București
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
0727.722.222 contact@nestbythelake.ro