Despre proiect

Acces La lac

Într-un oraș agitat și o zonă urbanizată, ia naștere un nou proiect, NEST By The Lake. Noul tău apartament cu acces la lac îți oferă șansa de a construi noi amintiri, indiferent de anotimp. Am gândit zone pietonale, cu alei pavate și spații verzi speciale pentru accesul la lac.

Panouri solare

Folosind energia inepuizabilă a soarelui, 22 de panouri termosolare alături de sistemul de încălzire cu centrala termică de bloc oferă o modalitate ușoară, pe termen lung, rentabilă, de a optimiza consumul și cheltuielile lunare de încălzire.

Gated
community

Tot proiectul a fost conceput inteligent, compatibil cu modul în care tu trăiești. Oferim un nivel extraordinar de intimitate și securitate permițând accesul în complex pe bază de tag, cu barieră electrică și ușă la intrarea parcării subterane.

Sală de fitness

La NEST By The Lake beneficiezi de un mediu fără stres, cu un centru fitness de 300 mp la dispoziția ta, o experiență placută pentru a fi activ, social și relaxat.

Spații comerciale

Am gândit un proiect stabil, pregătit să ofere oportunități pentru afaceri de succes. De aceea, parterul complexului va fi amenajat sub forma unor spații comerciale moderne și elegante, o variantă de a explora noi opțiuni.

solicită o ofertă

Echipa noastră de consultanți îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie. Răspundem în cel mai scurt timp de luni până vineri între 10:00 și 16:00 sau în cel mult 24 ore lucrătoare.

Descarcă broșura Nest By The Lake pentru informații în format PDF.

Birou de vânzări
Șoseaua Dobroești 84C, Sector 2, București
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
0727.722.222 contact@nestbythelake.ro    Baixar Windows 11 ISO Crackeado